Skocz do zawartości

zapłaciliśmy za skrzydła 1,6m do skydreamera i cisza ???!!!

Gość kotecek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na giełdzie naszego forum było ogłoszenie o sprzedaży kilku rzeczy w tym piankowych skrzydeł 1,6m, był link do aukcji allegro, no to wygraliśmy ją i zapłaciliśmy za te skrzydła i od tej chwili zapadła cisza, od otrzymania naszych pieniędzy nasz kolega z forum przestał się całkowicie odzywać i odpowiadać na e-maile i na PW,, sytuacja jest dla mnie o tyle idiotyczna, że te skrzydełka kupił za moją namową jeden tata synowi na gwiazdkę i to wykorzystując do tego konto żony , no i teraz ten ojciec próbuje się bezskutecznie dowiedzieć co się dzieje, a nasz kolega zaginął dosłownie "jak kamień w wodę", dziecko czeka, ojciec dziecka nerwowy ..., pierwszy raz udało mi się rodzica dziecka z modelarni skutecznie namówić by coś kupił i od razu taka wpadka (a reszta dzieciaków się patrzy i słyszy i widzi ...) strasznie mi głupio,

gdyby te skrzydła wysłał pocztą, to już powinny do nas dotrzeć, szczególnie że mieliśmy też później kupione i zapłacone inne rzeczy od innych kolegów i zdążyły już do nas dotrzeć przesyłkami ekonomicznymi poczty polskiej,

nie chcę być złym prorokiem , ale coś czarno to widzę, jeszcze mam taka cichą nadzieje, że się mylę co do swoich przeczuć i wszystko będzie ok.

ps.

ten kolega od tych skrzydeł jest z Krakowa, może ktoś go zna i wyjaśni tę niezręczna sytuację

Opublikowano

taki list dostałem właśnie na PW naszego forum, jako odpowiedź na mój z pytaniem co z tymi skrzydłami:

"dzis dopiero wyslalem. przepraszam. mialem pewne problemy zdrowotne myslalem ze do wszystkich z allegro napisalem. paczka dzis wyslana. nie zaznaczony tern srodek ciezkosci ale wyczytalem w instrukcji ze znajduje sie on 14cm od konca lotek tak ze mysle ze nie powinno byc problemu.pozdrawiam "

no i mam nadzieję, że to chyba kończy tę sprawę, oby

Gość Anonymous
Opublikowano

Pamiętaj że środek ciężkości nie zależy od płata tylko od modelu ;) Więc jeśli nie macie fabrycznego kadłuba, to musicie poprawnie wyznaczyć środek ciężkości modelu, np programem do wyznaczania środków ciężkości :)

Opublikowano

no i dalej cisza skrzydeł ani widu ani słychu , te skrzydła to by na własnych nogach już do nas zaszły, szkoda gadać ..., skoro wysłał je 3 stycznia to skoro ich nadal nie ma to musiało je po drodze zawalić śniegiem i gdzieś pod nim leżą i czekają na wiosnę

mija miesiąc jak za nie zapłaciliśmy

Opublikowano

podobno dobrym, ale chłopak dla którego tata je kupił jeszcze ich nie przyniósł na modelarnię(bo jest ministrantem i przychodzi do nas prosto z kolędy i nie ma jak tych skrzydeł zabrać z domu, przecież po kolędzie z nimi nie będzie chodził - chyba , że przebrany za anioła)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.