Artur z kołobrzegu Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 ja bym chciał ;D a za ile ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Zamknijmy ten temat!!! Koniec, a admina/moda prośże o usunięcie mojego postu z trzema --- XD jest opcja usuń ... :lol2: Luk.Wiad. poszła na PM tylko niewiem czy dojdzie bo coś PM mi się psuje (chyba ) .Imoje wiad wysyłają mi się w kilku ilościach kliknij raz i przeglądaj dalej (w drugim oknie/zakładce) wysyłasz kilka bo zamiast raz to pewnie klikasz aż do zadziałąnia :ble: @down Z innego forum mi to zostało to zamiast klepać następnego posta mógł przecie wpisać zamaist " --- " - to wpisać Wysłany: Sob Maj 05, 2007 11:44 pm Zamknijmy ten temat!!! Koniec, a admina/moda prośże o usunięcie mojego postu z trzema - a zmienił poprzedniego Ostatnio zmieniony przez Bartek Iwanczuk Sob Maj 05, 2007 10:59 pm, w całości zmieniany 1 raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 jest opcja usuń ... Skoro jesteś taki cfaniak to byś sie chociaż zorientował !!! Można usunąć tylko ostatniego posta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiju Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 co sie klocita ? ja chce szybowca zeby poczuc smak tej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.