markuz Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 no i pierwszy krecik za sobą , dziwne uczucie tak jakbym się spodziewał , zero szoku , wkącu wcześniej czy później mjało się to stać . w wstepnych ogladzin , łopaty , pręt stabilizatora , napewno wał poprzeczny , snapy łaczące okucia główne , dokładniej bedzie widać jak się rozbierze . powód kraszu - oczywiście wina kreta co się pałętał na polu dość blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Do pełnego raportu dołącz rachunek bo jestem ciekaw ile taki kret zarabia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Do pełnego raportu dołącz rachunek bo jestem ciekaw ile taki kret zarabia ;D czy ja wiem? kret helikiem (zalezy jaki) nie jest az tak znowu szalenie kosztowny :ok: pod warunkiem ze nie uszkodzisz np żyroskopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markuz Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 dokładnie , z elektroniki żadko kiedy coś pada przy krecie koszty patrząc na cene całego modelu nie sa takie straszne jak narazie z tego co widze to do wymiany u mnie łopaty SAB 220 zł pręt ztabilizatora około 10 zł wał poprzeczny 11 zl dla pewności aczkolwiek nie są uszkodzone ale wymienie wszystkie snapy to koszt 20 zł wał główny wyglada na prosty ale z przeory go wymienie to koszt też gdzies z 25 zł napewno zmieszcze się w 300 zł , zadko kiedy krasz heli przekracza 500 zł po wymianie częsci heli bedzie dalej jak nowy co w przypadku samolotów jest mało kiedy możliwe , a często przy dobrym kreto biciu sa nie do naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markuz Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 wyglada jak kura po ścięciu głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Nie się czepiać Markuz ale dobrze by było gdybyś pisał poprawniej. Chociaż żebyś zaczynał zdania z dużej litery... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markuz Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 no i heli powraca do żywych , tylko ta pogoda do bani . na prośbę artmana dołączam co wymieniłem bo krążą mity że strasznie drogo taki krecik kosztuje . wał główny -31 zł wał poprzeczny -10 zł pręt flibara -11 zł snapy wymieniłem wszystkie ale uszkodzony był tylko jeden koszt wszystkich 28 zł no i łopaty miałem węglowe SAB teraz kupiłem drewniane za 100 zł co daje nam 180 zł , i helik jest jak nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.