mati1988k Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Szukam zgrzewarki punktowej do zgrzewania pakietów lipo. Prosze o jakieś linki sklepów gdzie mogę to kupić lub zrobić bo google mnie zawiodło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Witam tu. http://www.old.modelarstwo.org.pl/technika/inne/zgrzewarka/index.html Pozdrawiam Slawomir Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Czy aby li-pole się zgrzewa? Chyba w większości mają koncówki lutownicze, zgrzewa się ogniwa w opakowaniach ciśnieniowych - li-ion, ni-mh, li-Ph.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doman Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Moje DualSky'e w środku były zgrzewane - właśnie punktowo :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati1988k Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 JA swoje rozbierałem i też punktowo były A znalazłem fabryczkę samych akumulatorków pojedynczych i staram się jakoś współpracę nawiązać i myślę że sobie sam będę je składał w pakieciki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.