mario111 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam po zainstalowaniu phoenix 2.5 +aktualizacje nie umiem wejść w tryb akrobacyjny Próbowałem nadajnika e-sky 6ch z belta CP ,niestety nie za bardzo działał , działa za to bezproblemowo nadajnik też e-sky ale 4ch z lamy v4. Nie wiem może trzeba coś poustawiać ,próbowałem wielu kombinacji z różnym skutkiem ,mógłby ktoś coś poradzić . Zauważyłem ,że z aparatury w phoenix jest tylko kontroler 4ch z e-sky do wyboru (oczywiście oprócz tych z innych firm). Nie wiem może mam coś żle poustawiane ,mógłby ktoś najlepiej dać screen z ustawieniami do lotów akrobacyjnych ,pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 W instrukcji do symulatora nic nie jest napisane na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario111 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jest instrukcja do ustawień dla odbiornika od Lamy (PDF) ,dzięki niej ustawiłem transmitter 4ch ,tu kupiłem i tu jest instrukcja ,pozdrawiam. http://www.strefahobby.pl/product_info.php?products_id=2026&gclid=CNvxwInz6p4CFQUFZgodY03uMg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario111 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Napisałem dziś do phoenix support team , jest sobota popołudniu ,a oni odpisali po 2 godzinach !!! ,czy oni nie mają nic innego do roboty :rotfl: . A tak na poważnie JESTEM BARDZO, BARDZO ZADOWOLONY ,bo nie tylko szybko odpisali ,ale wszystko dokładnie wytłumaczyli. Już wiem jak latać w IDLE mode!!! Oby wszystkie firmy tak działali jak oni!!! ,BARDZO JESTEM ZADOWOLONY Z ZAKUPU I OBSŁUGI!!! ,pozdrawiam. Temat chyba można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.