mario111 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Witam po zainstalowaniu phoenix 2.5 +aktualizacje nie umiem wejść w tryb akrobacyjny Próbowałem nadajnika e-sky 6ch z belta CP ,niestety nie za bardzo działał , działa za to bezproblemowo nadajnik też e-sky ale 4ch z lamy v4. Nie wiem może trzeba coś poustawiać ,próbowałem wielu kombinacji z różnym skutkiem ,mógłby ktoś coś poradzić . Zauważyłem ,że z aparatury w phoenix jest tylko kontroler 4ch z e-sky do wyboru (oczywiście oprócz tych z innych firm). Nie wiem może mam coś żle poustawiane ,mógłby ktoś najlepiej dać screen z ustawieniami do lotów akrobacyjnych ,pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 W instrukcji do symulatora nic nie jest napisane na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario111 Posted January 6, 2010 Author Share Posted January 6, 2010 Jest instrukcja do ustawień dla odbiornika od Lamy (PDF) ,dzięki niej ustawiłem transmitter 4ch ,tu kupiłem i tu jest instrukcja ,pozdrawiam. http://www.strefahobby.pl/product_info.php?products_id=2026&gclid=CNvxwInz6p4CFQUFZgodY03uMg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario111 Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Napisałem dziś do phoenix support team , jest sobota popołudniu ,a oni odpisali po 2 godzinach !!! ,czy oni nie mają nic innego do roboty :rotfl: . A tak na poważnie JESTEM BARDZO, BARDZO ZADOWOLONY ,bo nie tylko szybko odpisali ,ale wszystko dokładnie wytłumaczyli. Już wiem jak latać w IDLE mode!!! Oby wszystkie firmy tak działali jak oni!!! ,BARDZO JESTEM ZADOWOLONY Z ZAKUPU I OBSŁUGI!!! ,pozdrawiam. Temat chyba można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.