Puzonick Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Witam serdecznie Forumowiczów. Do dołączenia do Waszego grona "zmusiła" mnie potrzeba informacji. Po ponad dwudziestu latach przerwy pragnę powrócić do modelarstwa a w zasadzie zacząć nową przygodę z RC. Kiedyś dłubałem w kartonach i mam jako takie doświadczenie. W temacie RC jestem zieloniutki. Oczywiście na początek (jak już zdążyłem doczytać na forum) popełniłem wielki błąd angażując się w prenumeratę Spitfire`a z De Agostini. Szczęściem kolekcja dobiega końca (zostało z 10 numerów - czyli jakieś 3 miesiące) a ja nie złożyłem jeszcze ani jednej części. Plan jest taki: ten model jeszcze poczeka na poskładanie a ja będe nabierał doświadczenia na mniejszych modelach i zdobywał wiedzę z Waszego doświadczenia. Pozdrawiam. Życzcie mi szczęścia i wytrwałości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kuba.K Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Witamy na Forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammuth Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Szczescia i wytrwalosci zyczymy Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.