sionziom Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Mam pewien problem jak włączam aerofly professional deluxe (aparatura jest podłączona i włączona) to wyskakuje mi komunikat : AeroFly Professional is unable to locate the USB interface cable. Please plug the interface cable into a free USB port Wypinam i wpinam kabel i dalej to samo proszę pomóżcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Wystarczy kupic orginalna wersje :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 nie mam na to kasy da się to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Tutaj masz to dokladnie opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 to zainstaluj sobie darmowego FMS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 zainstalowanego mam oryginalnego nawet od apki a nawet tam mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Użyj opcji szukaj. Na forum było opisane jak podłączyć Tx do kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ppjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.