Bartosz Mesjasz Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 A też się żoną przejmujesz, ani to Twoja matka, ani siostra. Ot "obca baba" :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: padłem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ot "obca baba" Żonaci mają na nią przynajmniej jakieś papiery! A co mają powiedzieć ci, co żyją "na kartę rowerową"? Np.ja? Łazi mi obce babsko po chałupie, dziś na powitanie krzyczała że cienką wypłatę przyniosłem a jutro weźmie moją kartę Visa i pojedzie na zakupy-moim samochodem! :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Żonaci mają na nią przynajmniej jakieś papiery!Najczesciej to one maja na nas papiery aby sie zbyt latwo nie wyslizgnac Mozesz sie za szczesliwego czlowieka uwazac - jedyne co to rzuc robote i ja wyslij do pracy - oraz zaprzyjaznij sie z jej karta visa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.