ECO400 Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Modelarstwo_RC Właśnie się dowiedziałem kilku interesujących rzeczy np.: - Futana Silvestriego jest modelem klasy Fun-Fly ( :shock: ) - modele akrobacyjne cechują się bardzo dużą prędkością (coś podobnego :x ) - modle makiet są raczej powolne (taaa a F-18 to lata jak EG :? ) - nadajnik do sterowania modelem musi mieć co najmniej 5 kanałów ( :crazy: ) - w modelu spalinowym jest potrzebne minimum 5 serw (dziwne... to dlaczego w kombacie są tylko 3?) ITP. ale mi się już pisać nie chce :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 to popraw ;] wiki działa na tej zasadzie że możesz dosiać ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 wiem ale chodzi mi o to że jak sie nie wie to po co pisać głupoty :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ładziak Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Za to jest link do naszego forum! :jupi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloow Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 jakie to proste i link do mojej strony też jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
buwi777 Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 wiem ale chodzi mi o to że jak sie nie wie to po co pisać głupoty :?: Nie ważne co - WAŻNE że się pisze :devil: :crazy: Upoważniamy CIĘ do poprawy "głupot" :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 Upoważniamy CIĘ do poprawy "głupot" :*ja nie umiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
buwi777 Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 ja nie umiem No nie przesadzaj - latać umiesz a "przelecieć" po Wikipedii nie :?: A gdzie dusza modelarza odkrywcy :?: :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloow Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Jerzy ty go tylko podpuszczaj , a on to w końcu zrobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 No już zrobiłem Ale i tak ktoś mnie ubiegł i troszke popoprawiał :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 silniki spalinowe (na specjalną mieszankę) – stosowane do modeli od 1 kg do 10 kg, Yyymm... A benzynowy to nie spalinowy? Autor myślał o silniku żarowym :] Benzynowy i żarowy to jest silnik spalinowy :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloow Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 no to macie zadanie domowe chłopaki ... napisać wypracownaie nt. modelarstwa RC - lotniczego, szkutniczego, samochodowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Co nieco poprawiłem. A tak jak było przedtem to na prawdę ... brak słów. Ktoś poprawił a nie wiedział dokładnie co i jak hyh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 A na koniec dodam że autor tego tekstu niewiele wiedział o modelarstwie lotniczym i dlatego nieco moich dopisków bo rece opadaja S.K Też sie przyłączam do edycji tekstu: ECO400 XD :rotfl: :rotfl: :rotfl: :devil: :devil: :jupi: :rotfl: :rotfl: :lol2: :lol2: dobre XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Zmieńcie wiersz w którym jest odbiornik Posiadający Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammuth Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Poprawcie te bledy na Boga - bo zaraz zostane moderatorem na Wiki i sie bany posypia Powaznie - zrobcie cos z tymi przecinkami :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ładziak Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 A po co? Bez przecinków się szybciej czyta... Tak naprawdę było źle, a jest jeszcze gorzej! To, co zrobiliście, to TRAGEDIA urągająca encyklopedycznemu charakterowi wpisów w Wiki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Ja bym radził spacje jeszcze usunąć. Nic nie wnoszą, a miejsce zajmują. :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammuth Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 A mnie sie zona dziwi, ze mam wiki w zablokowanych stronach :lol2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motylasty Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 A mnie sie zona dziwi, ze mam wiki w zablokowanych stronach :lol2:A też się żoną przejmujesz, ani to Twoja matka, ani siostra. Ot "obca baba" :) Pozdrawiam w tym momencie wszystkie "obce baby" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.