Łukasz K. Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Witam!Na wiosne zamierzam kupić extrę z HK http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fhobbyking.com%2Fhobbycity%2Fstore%2Fuh_viewItem.asp%3FidProduct%3D7726%26Product_Name%3DExtra-260_EP_49inch_ARF Zastanawiam się nad wyposażeniem,czyli serwa,regiel,akum i serwa Tylko z tego co wyczytałem w zestawie jest akum,może miał ktoś ten model i mi powie co tam jest,a co trzeba dokupić.Jakie wyposażenie z HK proponujecie?Aha i ważna rzecz CENA nie może przekraczać 120 dolarów(model,silnik,akum,serwa,regiel) Pozdrawiam Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackriver Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 model 70 usd TR 35-48-B 900kv 19 usd Hobbyking SS Heli Series 50-65A ESC 12 usd Turnigy MG90S Metal Gear Servo 1.8kg / 13.4g / 0.10sec 6,20 x 4 szt. Turnigy 2200mAh 3S 25C Lipo Pack 15 usd ok 140 - reszta latanie etc. gratis :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz K. Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekZ Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Czesc Lukasz Wlasnie wczoraj do mnie doszedl, zapomnij o akumulatorze w zestawie. Model ladnie wykonany , niestet w transporcie zmasakrowali mi troche kadlub i maske silnika. Nawiasem mowiac trzeba przerobic mocowanie silnika bo "domek" jest zdecydowanie za krotki. Jesli to ma byc twoj pierwszy model to "wstrzymaj konie". Dosyc cienki profil i ogolne gabaryty wskazuja ze bedzie on dosyc szybki i wrazliwy na sterowanie. To tyle na goraco wiosna pewnie wzleci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz K. Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Latałem już asw ale to dla mnie dla spokojne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaper Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 lukasz_to_ja: dwie uwagi - oprócz ceny modelu zwróć uwagę na koszt przesyłki. Paczka to >40USD. No chyba, że pewniejszy (mniej pomiatają przesyłkami) i szybszy EMS - za 80 dołków. - "latałem już asw". I tu niewątpliwie masz rację - ten nie będzie tak potulny (no, zresztą asw też mogą być różne modele). Mam wrażenie jednak, że nie doceniasz skali "niespokojności" tego modelu. KrzysiekZ: OCB z tym akumulatorem? - z opisu wynika, że w tym zestawie nie ma. Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz K. Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Będziemy zamawiać w 5-6 osób więc przesyłka wspólna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.