meloow Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam, Dziś przyszedł do mnie odbiornik Corona RP8D1 po zamontowaniu w modelu (belt) i podłączeniu zasilania zauważyłem problem tzn. Gygo nie loguje się tylko cały czas miga diada (czerwono-niebieska). Jak wyłącze gyro z 4ch i wepnę ponownie to się zaloguje poprawnie. Co może być tego powodem ?. Na innym odbiorniku (hitec) było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 witam ja mam podobny problem z gy401 i odbiornikiem ar6200 jeżeli regiel nie "zdąży" zalogować się przed żyrkiem to żyro też nie chce się logowac... rada... odłączenie pakietu i podłączenie w krótkim czasie bez wyłączania apki... pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 sparwa już rozwiązana przy uzyciu microswitch'a o czym pisałem na epheli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.