meloow Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Witam, Dziś przyszedł do mnie odbiornik Corona RP8D1 po zamontowaniu w modelu (belt) i podłączeniu zasilania zauważyłem problem tzn. Gygo nie loguje się tylko cały czas miga diada (czerwono-niebieska). Jak wyłącze gyro z 4ch i wepnę ponownie to się zaloguje poprawnie. Co może być tego powodem ?. Na innym odbiorniku (hitec) było ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalgruszka Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 witam ja mam podobny problem z gy401 i odbiornikiem ar6200 jeżeli regiel nie "zdąży" zalogować się przed żyrkiem to żyro też nie chce się logowac... rada... odłączenie pakietu i podłączenie w krótkim czasie bez wyłączania apki... pozdrawiam rafal Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloow Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 sparwa już rozwiązana przy uzyciu microswitch'a o czym pisałem na epheli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.