halabala83 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Paskudek fajniejszy :mrgreen: Ale niech bedzie . Głos na rudzielca , niech sie siostra cieszy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja jeszcze poszedłem do brata i zagłosowałem. Czyli 2 głosy oddałem. Ryio 613 31% Paskudek 645 33% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wrzućcie linka z prośbą o głosowanie na kotka Ryio na Nasze Klasy, Śledziki, Facebooki, Twittery i inne MySpace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ogłosiłem się z tym konkursem na innym forum, Zaraz bęzie duzo punkcików RYIO MUSI WYGRAC. Aha tu jest link na tamto forum : http://www.jawencja.fora.pl/luzne-gadki,8/glosowanie-na-kotka,9501.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 juz przewaga paskudka okolo 50 glosow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jest dokładnie 45 róznica... Wstawce ogłoszenie nawet na tym g.. z nk czyli śledziku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja tylko tu spamuje - bo nigdzie indziej nie zagladam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10000Hz Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Głos poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 [quote="Bartosz Mesjasz" ... rude fałszywe coś Oj, nie pogrubiłeś sobie. :wink: W życiu nie widziałem fałszywego kota; wszystkie miały charakter. Sam się nad takim ulitowałem póltora roku temu... W sumie są trzy. I pies. I neon Inesa + czarny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Raz że mam uczulenie na te sierściuchy a dwa ze mój owczarek poniemiecki i wsiobermanka skutecznie je eliminują :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wklejmy kota do bannera forum Nie wiem po co, ale jak to siła naszego forum to trzeba to jakoś pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sila mialo byc 1000 klikniec od forum na kota... A poniewaz kotka zawiedlismy to obawiam sie, ze nie zgodzi sie na uzyczenie siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Musze z przykrością stwierdzić że różnica wynosi AŻ 82 głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Cyba paskudek ma wiecej znajomych! lub ten kot to jakieś gwiazdy tvn! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Poszedł (głos) . Aha-nie ma fałszywych kotów , kot tak jak pies ostrzega przed atakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1333 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 kolejny głos zaliczony :mrgreen: trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 głos poszedł. paskudek prowadzi 4% głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 se klikłem a co tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 A niechcący małe odkrycie - po oczyszczeniu pamięci przeglądarki można oddać głos ponownie :twisted: a klikłem ponownie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.