stan Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 tu jest link do strony http://www.avia.tarman.pl/index.php?action=f5b07 z tego co wiem to na F3K nie trzeba Licencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 No ja już jestem zapisany :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 tez już zapisany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibidic Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ja chyba też bedę ze Sławkiem tyle że będe oblatywał Pipera jak sie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Pilski Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ja chyba też bedę ze Sławkiem tyle że będe oblatywał Pipera jak sie da. Jeśli możesz sobie to zaplanować inaczej, to nie oblatuj go podczas zawodów (tego raczej i tak nikt nie pozwoli Ci zrobić) ani podczas liczenia punktów czy ogłaszania wyników. Pamiętam jak przed 2 laty ktoś akurat podczas ogłaszania wyników "musiał" startować jakimś spaliniakiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibidic Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Najwyżej jak nie pozwolą to jak pojadą na obiad to sobie zrobie oblot :mrgreen: . Choć byłem 2 lata temu i bez problemu pozwolili na oblot mojego miga-7 oblatywał mi go wtedy Przemek z Modelmaking, co on nim wyprawiał to nawet nie będe mówił ale do dziś pamiętam jak wszyscy klaskali. W moim avatarze właśnie jest jego fotka z Morzychny przed oblotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Moja fotorelacja z zawodów F3K w Bielsku, które odbyły się 03.05.2007 http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=1889 Pozdrawiam - Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Kraków dziękuje organizatorom i uczestnikom za miłe spędzony dzień w Tarnowie. i czekam na nasze następne wspólne latanie, do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Jak Ci poszlo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 3 miejsce w F3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Stan,dobiero jak przyjrzałem się avatarowi to Cię poznałem.W Morzychnie zagadneliśmy chwilkę o DLG.Mały ten świat.Hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 mały świat to się zgadzam ale dziś mnie wszystko boli :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 ale dziś mnie wszystko boli :cry: I trzeba było tak wysoko rzucać Ja mam tylko jakieś ścięgno w ręce nadwyrężone Ale następne zawody dopiero w czerwcu :-) Gwoli ścisłości: Jerzy Juraszek 6000 punktów Radek Pilski 5950 punktów Stan 5730 (około) Rafał Budzoń 5100 ( około) następna osoba miała 5000 Widać tu jaki jest przeskok między czołówką a resztą Reszta wyników wkrótce jak organizator zamieści na stronie wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 dostałem to od Jerzy Mazgaj Juraszek Jerzy 6000 Pilski Radosław 5950 Radzikowski Stanisław 5732 Budzoń Rafał 5161 Porębski Grzegorz 5059 Grzesica Jarosław 4646 Borkowicz Paweł 4501 Grzesica Jacek 4056 Ochman Jan 3989 Dobrzyński Maciej 3955 Kiepas Cezary 3781 Salamon Michał 3122 Salamon Stanisław 3084 Konior Tomasz 2892 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.