Kuba12 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam wszystkich miłośników rc i uwięzi. Mam na imię Kuba i mam 13 lat. Interesuje się modelarstwem i mechaniką. Poza tym jeżdżę na BMX. Mam model samochodu savage x ss a poza tym samolot na uwięzi 1m rozpiętości. O modelarstwie troszkę wiem i mam nadzieję, żę na tym forum dowiem się dużo o samolotach i ich budowie Pozdrawiam wszystkich PS. Czy ten silniczek http://www.allegro.pl/item876497920_silnik_tajfun_nowy_2_5_cm.html będzie dobry do modelu na uwięzi o rozpiętości 1m. Przepraszam że tutaj, ale trochę mi się śpieszy, a nie mam jeszcze dostępu do innych działów forum :roll: Z góry dziękuję za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Proszę nie pisz posta pod postem, używaj opcji Edytuj. Nie rób śmietnika z forum nie pisz byle gdzie, poczekaj spokojnie na dostęp do reszty forum i wtedy pytaj ale tam gdzie powinieneś. Cierpliwość w modelarstwie jest bardzo ważna i raczej jej się trzymaj. Postępowaniem którego dałeś przykład powyżej na pewno nie przyśpieszysz dodania Cię do grona Użytkowników z uprawnieniami do pisania, a uzyskasz skutek wręcz przeciwny. To było ostatnie ustne ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba12 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Czy mógłbym poznać termin dostępu do reszty forum?? Sory za ten pośpiech, ale aukcja jutro się kończy, a nie wiem czy kupić, czy nie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam na forum! Troszkę cierpliwości ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.