Motylasty Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Dzięki adminom za udostępnienie tego miejsca, co prawda jesteśmy bractwem RC, ale wydaje mi się że i tę "działkę" możnaby zasiać, tymbardziej że jest czasami o co oprzeć oko, a co poniektórzy latacze RC jak wiem też redukcją się zajmują w zaciszu domowym. Przeto zapraszam w to miejsce tak dla oderwania się od balsy, depronu, forniru i cellonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ech, znowu będę musiał wyciągnąć aparat i fotki robić, a niech to... A poważnie: miałem zamiar umieścić jedną fotkę złożoną z miniaturek moich plastików w dziale "Moje modele", ale że powstał ten dział, to każdemu z modeli poświęcę jedną-dwie fotki i mały opisik. Bardzo fajnie! Heh, ale najpierw powinienem przygotować jednak opisy modeli RC. Kiedy Wy na to wszystko czas znajdujecie? Wrrrr.... :evil: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Nie znajdujemy Ładziak, nie znajdujemy. Też będę musiał swoje tanki obfocić i je zapodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Jeśli Tomek popracuje jeszcze trochę nad swoim Łosiem - wsadzi cuś w kabinki, doda kilka km-ów - to będzie i redukcja i rc :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Mogę coś zaproponować? Motylasty na moderatora w tym dziale!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.