Motylasty Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Dzięki adminom za udostępnienie tego miejsca, co prawda jesteśmy bractwem RC, ale wydaje mi się że i tę "działkę" możnaby zasiać, tymbardziej że jest czasami o co oprzeć oko, a co poniektórzy latacze RC jak wiem też redukcją się zajmują w zaciszu domowym. Przeto zapraszam w to miejsce tak dla oderwania się od balsy, depronu, forniru i cellonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ładziak Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Ech, znowu będę musiał wyciągnąć aparat i fotki robić, a niech to... A poważnie: miałem zamiar umieścić jedną fotkę złożoną z miniaturek moich plastików w dziale "Moje modele", ale że powstał ten dział, to każdemu z modeli poświęcę jedną-dwie fotki i mały opisik. Bardzo fajnie! Heh, ale najpierw powinienem przygotować jednak opisy modeli RC. Kiedy Wy na to wszystko czas znajdujecie? Wrrrr.... :evil: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motylasty Posted May 7, 2007 Author Share Posted May 7, 2007 Nie znajdujemy Ładziak, nie znajdujemy. Też będę musiał swoje tanki obfocić i je zapodać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_skot Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Jeśli Tomek popracuje jeszcze trochę nad swoim Łosiem - wsadzi cuś w kabinki, doda kilka km-ów - to będzie i redukcja i rc :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Mogę coś zaproponować? Motylasty na moderatora w tym dziale!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.