Gość gęś Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Czesc Nazywam sie Adam Gęś,mam 57lat, mieszkam w stolicy,jestem śmieciarzem, Modelarstwem zajmuje sie od 10ciu lat. 8) Latam deproniakami i za zboczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam. Ten avantar to chyba nie twój. Znam pająka osobiście i nie wiem czy by chciał aby jego fota tu była. Trochę nie ładnie wykorzystywać nie swoje foty. Mam nadzieje że nie zrobiłeś tego dla jaj ale odnosze takie wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Coś nie ten tego z toba ? Widze, ze "chłopaki nie robili braki i wstawili cie na interneta tak jak spidermena". Idź sobie jaja robic na jakieś syfiaste forum i tam mozesz sobie śmieci, i śmieciowe informacje zbierać :evil: Zaśmiecasz tylko serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Atak Alexarc i modelarz.com :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gęś Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 nie mam obecnie swojego zdjecia wiec wstawilem fote która mnie przypomina. :oops: przepraszam Idź sobie jaja robic na jakieś syfiaste forum i tam mozesz sobie śmieci, i śmieciowe informacje zbierać Zaśmiecasz tylko serwer Nie obrazaj mnie Wiesz jak teraz jest o prace???. Ja sie nie wstydze swojego zawodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 No, ale skoro zbierasz śmieci, no to musisz iść na inne forum śmieci zbierać, bo tu śmieci nie ma ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Jacqubes, przepraszam bardzo ale jakis szacunek do innych trzeba miec!! A nie wazne jest to kto kim jest wazne jest to co ma do powiedzenia i to jaki ma charakter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Sory, ale odnoszę przedziwne wrażenie, że ktoś sobie zwyczajnie robi... żartuje innymi słowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszp Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 nie zanm goscia ale to nie powud zeby go odrazu besztac. Zobaczymy co bedzie mial do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Mi wystarczył ten super awatar z maksiora . No ale spoko, jak się wykarze, to nabiore szacunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Niestety nie mam możliwości czy Pan Adam to już Pan czy tylko mu się ta marzy. Ale uwłaczanie drugiej osobie to spory nietakt. Mam nadzieje że Adam pokaże swoją twarz ,a jego podpis to nie zgrywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witaj ges. Moze masz jakies ukryte powody by byc anonimowy .Twoja sprawa.Jesli wybrales to forum,gratuluje.Reszte czas pokaze .Wypada jednak uzupelnic (wlasciwe) detale. Zwracam sie do spolecznosci forum,zwlaszcza tej mlodszej.Nie oceniaj,nie krytykuj,nie obrazaj.Nie wiesz z kim rozmawiasz.Nie znizajcie sie do takiego poziomu,jakiego byscie nie chcieli na forum.Prywatne wycieczki,nie znajac czlowieka,prowadza tylko do obnizania tego poziomu.Jesli ktos wybral ,akurat to forum,to docencie to,inaczej stworzy sie loza szydercow. Ges,jeszce raz,witam w klubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witaj w naszym gronie:) Podzielam zdanie Petera-Paralotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Panowie : Żadna praca nie chańbi jeśli jest uczciwa. Życie bez śmieciarzy było by okrótne (wyobraźcie sobie wszędzie syf i odpadki) i nieładnie obrażać kolegów za to że niewstydzą sie swojego zawodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oblatywacz Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam gęś Najwarzniejsze by starczało na rodzinkę no i conieco na modeliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Ges -uwazam ze zostales obrazony przez Jacqubes -ktory powinien Cie przeprosic a jak nie to TO - Admin powinien dac mu czerwona kreche zeby sie opamietal i przestal obrazac porzadnych ludzi no i mial szacunek do starszych ,pracujacych kolegow -bo to kiedys w zyciu mu sie przyda... Jan Ten Atak 16 -latka na naszego nowego kolege modelarza jest dla mnie niezrozumialy... :shock: "cos nie ten tego z nim" ....Ten mlody nie zna realiow zycia ! -mysle ze mu przejdzie jak bedzie stal za pare lat w kolejce po prace bo mu nie starczy nawet na Akumulatorki do nadajniczka - a dostac sie do pracy ktora wykonuje Ges to nawet nie bedzie mogl o tym pomarzyc taka bedzie tam kolejka - to przyjdzie jeszcze ...z tej strony gdzie zachodzi sloneczko.... :mrgreen: oj przyjdzie... No kurde, im wiecej czytam wypowiedzi tego Jacqubesa- czy jak mu tam- to mnie wiecej krew zalewa ! Jackubes -Ty nie powinienes dopiero nabierac szacunku -Ty go powinienes m i e c !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.