Gmeracz Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 No tak, kiedyś tam się zapisałem, potem zapomniałem przywitać się z kolegami, a teraz przy okazji reaktywacji też jakoś tam zeszło. Piszę tego posta, bo wypada się w końcu przywitać, ale podejrzewam też, że z wieloma z was mogę znać się ze starej witryny, która jest od paru lat niestety zawieszona - Polska Witryna Modelarska - www.modelarstwo.org.pl Kiedy zakładałem tą stronę rynek internetowy był znacznie uboższy w dostępną wiedzę, o sklepach nawet nie wspomnę. Po paru latach wytężonej pracy jako zespół współtworzący materiały musieliśmy niestety wybierać i zawiesić działalność witryny. Ale fajnie, że nasze wspaniałe hobby ciągle rozwija się, pomimo różnych zakrętasów ekonomicznych. W tym miejscu pozdrawiam serdecznie wszystkich modelarzy, a miło mi też będzie spotkać starych znajomych z czasów PWM Wraz z administracją przygotowujemy małą niespodziankę dla forumowiczów, ale jeszcze za wcześnie na szczegóły. Wysokich lotów i wyrozumiałych żon Pozdrawiam Sławek vel (>@ Gmeracz
Rob Mc Fly Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witaj Sławku marnotrawny :wink: . Miłego forumowania .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.