Gmeracz Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 No tak, kiedyś tam się zapisałem, potem zapomniałem przywitać się z kolegami, a teraz przy okazji reaktywacji też jakoś tam zeszło. Piszę tego posta, bo wypada się w końcu przywitać, ale podejrzewam też, że z wieloma z was mogę znać się ze starej witryny, która jest od paru lat niestety zawieszona - Polska Witryna Modelarska - www.modelarstwo.org.pl Kiedy zakładałem tą stronę rynek internetowy był znacznie uboższy w dostępną wiedzę, o sklepach nawet nie wspomnę. Po paru latach wytężonej pracy jako zespół współtworzący materiały musieliśmy niestety wybierać i zawiesić działalność witryny. Ale fajnie, że nasze wspaniałe hobby ciągle rozwija się, pomimo różnych zakrętasów ekonomicznych. W tym miejscu pozdrawiam serdecznie wszystkich modelarzy, a miło mi też będzie spotkać starych znajomych z czasów PWM Wraz z administracją przygotowujemy małą niespodziankę dla forumowiczów, ale jeszcze za wcześnie na szczegóły. Wysokich lotów i wyrozumiałych żon Pozdrawiam Sławek vel (>@ Gmeracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witaj Sławku marnotrawny :wink: . Miłego forumowania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.