Gmeracz Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 No tak, kiedyś tam się zapisałem, potem zapomniałem przywitać się z kolegami, a teraz przy okazji reaktywacji też jakoś tam zeszło. Piszę tego posta, bo wypada się w końcu przywitać, ale podejrzewam też, że z wieloma z was mogę znać się ze starej witryny, która jest od paru lat niestety zawieszona - Polska Witryna Modelarska - www.modelarstwo.org.pl Kiedy zakładałem tą stronę rynek internetowy był znacznie uboższy w dostępną wiedzę, o sklepach nawet nie wspomnę. Po paru latach wytężonej pracy jako zespół współtworzący materiały musieliśmy niestety wybierać i zawiesić działalność witryny. Ale fajnie, że nasze wspaniałe hobby ciągle rozwija się, pomimo różnych zakrętasów ekonomicznych. W tym miejscu pozdrawiam serdecznie wszystkich modelarzy, a miło mi też będzie spotkać starych znajomych z czasów PWM Wraz z administracją przygotowujemy małą niespodziankę dla forumowiczów, ale jeszcze za wcześnie na szczegóły. Wysokich lotów i wyrozumiałych żon Pozdrawiam Sławek vel (>@ Gmeracz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Witaj Sławku marnotrawny :wink: . Miłego forumowania . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Witamy na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.