modrzej Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 SuperBeb, na pakiecie 2S bujałem nim śmigło 10x5 uzyskując ciąg coś koło 650-700g (tyle waży mój szybowiec, który przy takiej konfiguracji ciągnął w niebo mozolnie ale dawał radę) ale znacznie lepiej jest latać na 3S (ciąg ok. 800 - 850g przy śmigle 10x5 z tym, że uzwojenia robią się już czarne, ale wciąż kręci...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Modrzej I dlatego musiałeś przewijać emaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Cimek, nie musiałem ale przewinąłem przy okazji jak przewijałem TP. Ale przewinąłem go i teraz na 3S i śmigle 10x5 zwoje są cały czas miedziane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.