meteor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Na początku dane: nie programowalny Automatyczne wykrywanie ilości cel Cons-Current: 25A Max Current: 35A BEC: 3A Input :4-10NIMH ~2-3LIPO TIMING: N/A PWM: N/A Weight: 28g /0.99 oz Size : 45X24X9 Na stronie pisze że regulator jest nieprogramowalny, jednak wydaje różne dziwne dźwięki, przydała by się instrukcja. Dźwięki po kolei to mniej-więcej: melodyjka beep beep melodyjka beep beep beep beep beep beep beep beep beep beep pii pii beep pii beep beep pi pidalej już nie sprawdzałem.Waga regulatora - 19g. Po podłączeniu pakietu, regulator informuje nas o ilości cel które wykrył. Myślę że bardzo dużą zaletą jest to, że regulator posiada miękkie kable. Długość kabla do odbiornika - 19cm. Kolejną zaletą jest cena tego regulatora - kosztuje zaledwie 40zł - www.abc-rc.pl . Regulator będzie w tej chwili użytkowany z silnikiem Emax 2822. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Programowanie zapewne jak w regulatorach Mag8 ,tak mi się zdaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.