rafał .k Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam wszystkich modelarzy kiedyś popełniłem takiego orlika leży już jakiś czas u mnie . Mam pytanie czy ktoś robi podobną konstrukcję w podobnej skali?
Gość Anonymous Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 witam popraw zdjecie/tekst zrob pomiedzy wiekszy odstep poniewaz obrazek zakrywa napis.
jary14 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Słuchaj dzialeczki, dobrze prawi I rozpisz się trochę więcej, powstawiaj trochę więcej fotek, my chętnie poczytamy/popatrzymy xD
rapier Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 jak robiles kabine? Wyglada na dosc gladka wiec zakladam ze nie depron a jest to dopiero kopyto
rafał .k Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 jak robiles kabine? Wyglada na dosc gladka wiec zakladam ze nie depron a jest to dopiero kopyto Witam tak jest to kopyto wykonałem je z grubego xps + szpachla przyśpiewka blacharzy szpachla szpachla jeszcze raz szpachla
rafał .k Opublikowano 20 Października 2011 Autor Opublikowano 20 Października 2011 Po długim czasie postanowiłem popracować nad większym Orlikiem .I oto mordka [/img]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.