rafał .k Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Witam wszystkich modelarzy kiedyś popełniłem takiego orlika leży już jakiś czas u mnie . Mam pytanie czy ktoś robi podobną konstrukcję w podobnej skali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 witam popraw zdjecie/tekst zrob pomiedzy wiekszy odstep poniewaz obrazek zakrywa napis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jary14 Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Słuchaj dzialeczki, dobrze prawi I rozpisz się trochę więcej, powstawiaj trochę więcej fotek, my chętnie poczytamy/popatrzymy xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapier Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 jak robiles kabine? Wyglada na dosc gladka wiec zakladam ze nie depron a jest to dopiero kopyto Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafał .k Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 jak robiles kabine? Wyglada na dosc gladka wiec zakladam ze nie depron a jest to dopiero kopyto Witam tak jest to kopyto wykonałem je z grubego xps + szpachla przyśpiewka blacharzy szpachla szpachla jeszcze raz szpachla Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafał .k Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Po długim czasie postanowiłem popracować nad większym Orlikiem .I oto mordka [/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.