rapier Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Temat powraca mi co jakis czas bo model tak paskudny ze az sliczny. Ostatnio testowalem 1,5mm EPP ze sklepu ABC-RC.pl i powiem ze pieknie sie z tego dlubie. Zaprojektowalem sobie wycinanke taka i powiem ze wszystko jest tu skorupka - zero wreg ;-) Teraz tylko dylemat czy EDF 30 czy jakis 12mm inrunner.... Modelu nie wazylem ale waga chyba nie dojdzie do wartosci 2 cyfrowych. Model szybuje pieknie i majestatycznie...Sunie po pokoju niczym F1D
rafał .k Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam obserwuje twoje modele .Masz talent w rękach ,a czy do mojego orlika wyposażnie w Polsce by sie znalazło kiedyś widziałem w Warszawie na Bitwy Warszawskiej fajny zestaw koszt1100zł kosmiczna cena były to 2 serwa coś w stylu biometal ale mniejsze i metalowe odbiornik regulator i silnik
rapier Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja taki zestaw kupilem za 150zl silnik regulator serwa
Gość Kuba.K Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Cudo... Nic więcej do gadania
Jedrula Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 CUDEŃKO aż się prosi wsadzi Jeta, :mrgreen: a tak na serio polecam małe EDF, śmigło zepsuje mu wygląd.
Boogie Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Model jak zwykle przepiekny- pytanie brzmi, czy rzeczywiscie bedziesz zadowolony z tych serw- slabo sie centruja (dodatkowo jest to zalezne od zmian temperatury) i sa baaaaaaaaardzo slabe. Nie lepiej bylo zainwestowac w mikroserwa spektruma (1,5g)?
Ładziak Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jakie cudeńko? Brzydactwo okrutne jak oryginał, a nawet jeszcze ciut okropniejsze. Super! :jupi:
cyrax_ojz Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Model jak zwykle przepiekny- pytanie brzmi, czy rzeczywiscie bedziesz zadowolony z tych serw- slabo sie centruja (dodatkowo jest to zalezne od zmian temperatury) i sa baaaaaaaaardzo slabe. Nie lepiej bylo zainwestowac w mikroserwa spektruma (1,5g)? Hobby king wycofał to z oferty wiec chyba to jest powód
rapier Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Dzieki Chlopaki za slowa uznania. Doceowo naped bedzie stanowil EDF 30 z silnikiem kv 10500. Serwa daje tradycyjne 2,5g ( nie te wynalazki 1g ) Aku 3S1P 360mAh Teraz wyzwaniem bedzie wyprowadzenie wregi z otworem na turbine a jednoczesnie z dzwgarem ( taki przekroj calosci w miejscu mocowania durbiny ) . Calosc zamierzam wsunac przez krawedz splywu po odcieciu stero- lotek. Jak to wyjdzie w praktyce to czas pokaze ale latac bedzie EDIT: Z waga pomylilem sie nieznacznie. Model wazy 11,2g :D:D
Jedrula Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Jakiś postęp w pracach nad maleństwem :?:
Gość Kuba.K Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Z waga pomylilem sie nieznacznie. Model wazy 11,2g :D:D U to rzeczywiście.. wagą dorównuje cegle
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.