karolsefory Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Mam ogromny problem nie przysłali mi li-pol E max 2200 mah , 11,1V ubiegałem się o niego u nich telefonicznie mówili że będą rozwiązywać sprawę. Co ja właściwie mogę z tym zrobić. Nie otwierałem paczki przy kurierze bo byłem w szkole i mama odbierała. Proszę napiszcie bo nie mam pojęcia co mogę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie panikuj! To raz. Im się tak często zdarza Zadzwoń i powiedz jaka jest sprawa. Niech sprawdza czy wyszedł li-pol i niech Ci doślą na swój koszt to co zapomnieli włożyć do paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 napisz im mejle z pogróżkami :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 napisz im mejle z pogróżkami :mrgreen: No co Ty Kuba :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsefory Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Pisałem do nich ale bez żadnych pogróżek. Nie odpisali. Dzwoniłem wczoraj wyjaśniłem sytuację i może jutro oddzwonią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zawsze można pojechać na wycieczkę do Wrocka i przy okazji ich przestraszyć, żeby się bali zanim kolejny raz czegoś do wora nie włożą przed wysłaniem he he he Próbowałem podobną techniką ze Świętym Mikołajem, ale od tamtego czasu już się wogóle nie pojawił u mnie w piecu z prezentami Jeśli pomogłem kliknij przy moim poście "pomógł", jeśli nie pomogłem to też kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 ale od tamtego czasu już się wogóle nie pojawił u mnie w piecu z prezentami Darek mikołaj nie przychodzi do ciebie bo zapominasz w piecu wygasić , chyba gość nie ma zamiaru się ugrillować u ciebie w kominie , przeca to nie lucyfer jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Modele sklep jest najgorszym miejscem w którym można zamówić cosik. Gdzieś opisywałem swój przypadek. Ci goście to jedna wielka pomyłka albo muszą zmienić logistyka. Dzwoń, dzwoń dzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 najlepiej ich odwiedzic osobiscie w celu zakupienia czegos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Najlepiej, to omijać ich z daleka. Przecież jest tyle świetnych, sprawdzonych sklepów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 No co Wy, przecież tydzień temu grzecznie odesłali mi mój balancer z naprawy gwarancyjnej, nawet się jakoś specjalnie o niego nie upominałem. A wysłałem go dopiero co, chyba 15 lipca zeszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 No co Wy, przecież tydzień temu grzecznie odesłali mi mój balancer z naprawy gwarancyjnej, nawet się jakoś specjalnie o niego nie upominałem. A wysłałem go dopiero co, chyba 15 lipca zeszłego roku. Dobree, aż się popłakałem ze śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Z reklamacjami to niech ich szlak trafi!!!! Jak mi padła ładowarka za prawie 600zł po tygodniu od kupienia to ją miałem spowrotem po pół roku !!! Dla czego tak szybko? A no dla tego że jak im miałem za tydzień sprawę założyć w sądzie to przyspieszyli starań żeby z reklamacji od Robbe wróciła. I głupie tłumaczenie do tego... (szkoda gadać) - a co mnie obchodzi to jako klienta że się zmienił dystrybutor w Polsce, albo że Niemcy nie wyślą ładowarki bo czekają aż RCSKORPION złoży zamówienie bo im się samej ładowarki nie opłaca wysłać?! Jakaś paranoja :[ A poza tym uzgadniać coś nimi przez telefon lub pisać to jak gadać do sedesu :/ Jest tak tak tak, a efekt i tak taki sam, czyli do D*** :/ Czasami mam wrażenie jak by jedną paczkę robiło tam tuzin obcokrajowców którzy nie mogą się dogadać bo każdy inny język pojemaje Niestety brak organizacji pracy i bałagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 O popatrz, balancer też jest Robbe. Powinni sobie na stronie napisać, że naprawy tej marki trwają pół roku :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Hyh... A ja zamawiałem 2x przesyłki ale kurierem i wszystko cacy, 0 problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Bo nic ci się jeszcze nie popsuło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 ŚWIĘTA PRAWDA! Wszędzie wszytko jest cacy dopóki nie zapłacimy i nie trzeba czegoś zareklamować :/ A moja ładowaczka miała wbudowany balancer :> Węszę podstęp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja dwa razy zamawiałem w modele.sklep.pl paczki dochodziły szybko, ze wszystkimi przedmiotami jakie zamawiałem Ale nie wszystko było tak super, np. sklejka (2 arkusze 310x1000mm :!: ) zamiast 3mm przyszła 2mm. Jednym słowem :ass: Po wypowiedzi utopii postanowiłem edytować mój post. Ja składałem zamówienia w modele.sklep.pl w dniach: 1) "Wednesday, 18 June 2008" 2) "Thursday, 11 December 2008" Od tamtej pory nie zamawiałem u nich żadnego towaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Skoro tyle było wałkowane na temat tego sklepu dlaczego nie wyciągacie wniosków ? Trochę to problemy na własne życzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ba! Ja mam dowód na dniach że tam pracują daltoniści :] Zamówiłem folię pomarańczowa i czerwoną, przyszła żółta i pomarańczowa =[ ! Ale już jakos to przeżyje i nie będę się bawił z nimi w odsyłanie.... chyba ze patrząc na nią się zdrażnię na tyle że jednak odeślę :/ Dla czego tam zamawiam? Bo mają bardzo duży wybór na stronie internetowej + program lojalnościowy. Jeśli chodzi o balsę, sosnę pod każda postacią to stanowczo odradzam robienie tam zakupów!!! Ani raz mi się nie zdarzyło żeby z tam tond nie przyszło wszytko powichrowane, jak by trzymali to w jakiejś dziurawej stodole na wolnym powietrzu. Takie rzeczy zamawiam zawsze z "Modelarni" lub majsterklepki. Przynajmniej wiem że jak mi z tamtad paczka przyjdzie to się nie zdenerwuję i wszytko co zamówiłem będę mógł użyć do budowy modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.