strefahobby.pl Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam Nazywam się Robert Abramczyk .Kilka miesięcy temu stworzyłem sklep StrefaHobby.pl . Zajmuję się głównie dystrybucją helikopterów RC popularnej firmy ALIGN . Modelarstwem (głównie helikopterowym) zajmuje się od 5-ciu lat a w ostatnim roku moja pasja i hobby przerodziła się w biznes. W sezonie 2009 rozszerzyłem swoje zainteresowania o Samoloty RC i chcę poszerzać swoją wiedzę w tym kierunku , w czym mam nadzieje pomoże mi to FORUM i jego użytkownicy.Sam też bardzo chętnie dziele się zdobytymi doświadczeniami . Robert Jeszcze raz Wszystkich Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witamy na forum. PS. Naturalnie liczymy na jakieś specjalne warunki zakupów w twiom sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.