Gites Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam serdecznie forumowiczów PFMRC Zdecydowałem się zarejestrować po tym jak Mikołaj przyniósł mi klona heli Lama V3 w prezencie gwiazdkowym ;D Odżyły stare (no może nie tak stare) wspomnienia bo na przełomie podstawówki i technikum bawiłem się w modelarstwo szkutnicze. Wtedy można było sobie tylko pomarzyć o RC, które było dostępne wyłącznie dla starych wyjadaczy w klubie modelarskim. Cóż... mamy już inne czasy, dostęp do sprzętu ograniczony wyłącznie zasobnością portfela. Mam nadzieję, że Mikołaj wiedział co robi bo stare hobby obudziło się we mnie na nowo... a to oznacza przeznaczanie części budżetu naszego "małego państwa" na wciągającą jak bagno zabawę z RC :devil: Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam z zaśnieżonej Skandynawii, Gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.