Gites Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Witam serdecznie forumowiczów PFMRC Zdecydowałem się zarejestrować po tym jak Mikołaj przyniósł mi klona heli Lama V3 w prezencie gwiazdkowym ;D Odżyły stare (no może nie tak stare) wspomnienia bo na przełomie podstawówki i technikum bawiłem się w modelarstwo szkutnicze. Wtedy można było sobie tylko pomarzyć o RC, które było dostępne wyłącznie dla starych wyjadaczy w klubie modelarskim. Cóż... mamy już inne czasy, dostęp do sprzętu ograniczony wyłącznie zasobnością portfela. Mam nadzieję, że Mikołaj wiedział co robi bo stare hobby obudziło się we mnie na nowo... a to oznacza przeznaczanie części budżetu naszego "małego państwa" na wciągającą jak bagno zabawę z RC :devil: Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam z zaśnieżonej Skandynawii, Gites Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Witamy na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.