koszkin Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam Przedwczoraj kupiłem Lame V3. Dzisiaj postanowiłem odpalić to cudo i zobaczyć jak to lata... napotkałem dwa problemy. Pierwszy z nich: Po podkręceniu obrotów wirnika lamka zaczyna uciekać na prawo (oczywiście trymery są ustawione centralnie drążek kierunkowy tak samo) Kolejna sprawa... w pewnym momencie serwa zaczęły wariować (same z siebie) Dopiero po odłączeniu zasilania wszystko wróciło do normy. No i na sam koniec... cały czas mam problem z tarczą , nie zaliczyłem żadnego kreta a tarcza cały czas rozdziela na dwie części, co mam z tym zrobić. (patrz foto) Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 1. możesz spróbowac delikatnie podregulowac żyro w module 4 in 1 ale nie spodziewaj się cudów. ogon w lamie dryfuje wraz ze spadkiem napięcia. wsadzisz nowy akum i wytrymujesz a za chwilę się już kreci i od nowa trzeba trymować. 2. jakiś chwilowy brak zasięgu. sprawdz nadajnik, odbiornik anteny itd. może po prostu zaczełą ci komórka dzwonić i zakłóciło 3. no fakt rozpadło się. daj odrobinkę kleju i wsadź jedno w drugie i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Tarcze już skleiłem... do tej pory zdążyłem przez nią połamać dwie pary śmigieł.... jednak siadam na symulator. Kierowanie czymś takim jak Lama puki co dla mnie jest jak siadanie za sterami Miga -29. Dzięki za radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.