Ejdzjan Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam wszystkich początkujących i tych zaawansowanych modelarzy.Ja należę do tej pierwszej grupy.Modelarstwem zaraziłem się podczas pokazów na hali w Częstochowie.Mój wiek to 17 lat.Przygodę moją chcę zacząć od modeli prostych czyli tzw.Depronowców.Przyznam się szczerze że w tych zawodach brałem udział w kategorii F1N. Zająłem wtedy 3 miejsce. Pozdrawiam Adrian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witamy na forum . Każdy kiedyś postawił pierwszy krok i zaliczył pierwszego kreta .... normalna droga Polecam działOd czego zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł11 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.