Pepis24 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam, jak w temacie. Najbardziej interesują mnie odrzutowce ale jakiś modelik do 3D też byłby dobry. Lecz na początek to pierwsze co radzicie? Chciałbym żeby to było coś większego i oczywiście full zestaw gotów do lotu + oczywiście aparatura. Cena plus minus 1500zł. Pozdrawiam.
Pepis24 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Tzn ogólnie latałem brat ma helika i szybowca temat nie jest mi aż tak obcy. Tylko chodzi o to że sam nie posiadam jeszcze modelu i w końcu mogę cosik zakupić. Tylko nie wiem czy tunelowiec to dobry pomysł, aż tak doświadczony nie jestem
utopia Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie pytamy o brata tylko o Ciebie .. gdybyś latał to nie było by pytania jaki tunelowiec... poczytaj trochę więc
Gość Anonymous Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Poczytaj dział od czego zacząć. Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.