Pepis24 Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Witam, jak w temacie. Najbardziej interesują mnie odrzutowce ale jakiś modelik do 3D też byłby dobry. Lecz na początek to pierwsze co radzicie? Chciałbym żeby to było coś większego i oczywiście full zestaw gotów do lotu + oczywiście aparatura. Cena plus minus 1500zł. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
halabala83 Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 A potrafisz latac kolego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepis24 Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 Tzn ogólnie latałem brat ma helika i szybowca temat nie jest mi aż tak obcy. Tylko chodzi o to że sam nie posiadam jeszcze modelu i w końcu mogę cosik zakupić. Tylko nie wiem czy tunelowiec to dobry pomysł, aż tak doświadczony nie jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopia Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 nie pytamy o brata tylko o Ciebie .. gdybyś latał to nie było by pytania jaki tunelowiec... poczytaj trochę więc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Poczytaj dział od czego zacząć. Temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.