Skocz do zawartości

Spitfire z HC

jarro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cyrax_ojz, Link nie działa. A na zdjęciu ten Spitfiajer :P wydaje się całkiem fajny zobaczymy jak to w praktyce wygląda jak do Cb dojdzie. Fotki obowiązkowe ;)

Edit.

Sprawdziłem ten link bezpośrednio czyli wyszukałem ten spitfire na Hobby king i tam też nie działa jak chce sie wejśc w "opis"

Opublikowano

cyrax_ojz, Link nie działa. A na zdjęciu ten Spitfiajer :P wydaje się całkiem fajny zobaczymy jak to w praktyce wygląda jak do Cb dojdzie. Fotki obowiązkowe ;)

Edit.

Sprawdziłem ten link bezpośrednio czyli wyszukałem ten spitfire na Hobby king i tam też nie działa jak chce sie wejśc w "opis"

link działa tylko po zalogowaniu i wcześniej już o tym pisałem

Opublikowano

No wlasnie dlatego linka nie podałem , faktycznie mam konto w hc na kompie brata i tam jest za 129 dolarow . Jak do ciebie dojdzie daj znać jaki tam jest silnik.

Opublikowano

Cb

Co to znaczy Cb? chodzi Ci o radio? Bo jeśli tak to dostaniesz 1 punkt za dyskusję nie związana z tematem. Nie potrzebujemy tu tego typu odzywek żywcem z gg 14 latka.
Opublikowano

Nie potrzebujemy tu tego typu odzywek żywcem z gg 14 latka.

Wypraszam sobie ! :P

Hmm "spitfajer" jak "spitfajer" ale ciekawi mnie jakiej jakości jest elektronika oraz materiał niby jakiś styropian...

Opublikowano

Ale myślę, że na to już założysz nowy temat ?? Bo nijak mi ten model nie pasuje do "Od czego zacząć" xD

I tempo, tempo - jestem bardzo ciekawy tego modelu :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.