Jump to content

Spitfire z HC

jarro

Recommended Posts

Posted

cyrax_ojz, Link nie działa. A na zdjęciu ten Spitfiajer :P wydaje się całkiem fajny zobaczymy jak to w praktyce wygląda jak do Cb dojdzie. Fotki obowiązkowe ;)

Edit.

Sprawdziłem ten link bezpośrednio czyli wyszukałem ten spitfire na Hobby king i tam też nie działa jak chce sie wejśc w "opis"

Posted

cyrax_ojz, Link nie działa. A na zdjęciu ten Spitfiajer :P wydaje się całkiem fajny zobaczymy jak to w praktyce wygląda jak do Cb dojdzie. Fotki obowiązkowe ;)

Edit.

Sprawdziłem ten link bezpośrednio czyli wyszukałem ten spitfire na Hobby king i tam też nie działa jak chce sie wejśc w "opis"

link działa tylko po zalogowaniu i wcześniej już o tym pisałem

Posted

cyrax_ojz dobrze prawi - kuba - czytaj ze zrozumieniem :twisted:

ps. cyrax - daj swoje imię w stopce - się lepiej pisze - please

Posted

No wlasnie dlatego linka nie podałem , faktycznie mam konto w hc na kompie brata i tam jest za 129 dolarow . Jak do ciebie dojdzie daj znać jaki tam jest silnik.

Guest Anonymous
Posted

Cb

Co to znaczy Cb? chodzi Ci o radio? Bo jeśli tak to dostaniesz 1 punkt za dyskusję nie związana z tematem. Nie potrzebujemy tu tego typu odzywek żywcem z gg 14 latka.
Posted

Nie potrzebujemy tu tego typu odzywek żywcem z gg 14 latka.

Wypraszam sobie ! :P

Hmm "spitfajer" jak "spitfajer" ale ciekawi mnie jakiej jakości jest elektronika oraz materiał niby jakiś styropian...

Posted

Nawet go nie otworzyłeś ;( Ja chce fotki!

Posted

Ale myślę, że na to już założysz nowy temat ?? Bo nijak mi ten model nie pasuje do "Od czego zacząć" xD

I tempo, tempo - jestem bardzo ciekawy tego modelu :wink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.