jarro Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Durafly SuperMarine Spitfire 1.4m 5Ch XL-EPO . Nowy spit elektryk . Pytanie ,czy warto go kupic za 200 dolcow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareq Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Jak nie wiesz czy warto to dlaczego umieściłeś wątek w ciekawych ofertach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Podaj link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10778 trzeba mieć konto i być zalogowanym w innym przypadku produkt jest niedostępny zamówiłem go w zeszłym tygodniu czekam na paczkę :mrgreen: ja mam go w zakupie 129.99$ + 50$ Wysyłka zobaczymy co z tego będzie jak dojdzie na pewno wstawię zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kuba.K Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 cyrax_ojz, Link nie działa. A na zdjęciu ten Spitfiajer wydaje się całkiem fajny zobaczymy jak to w praktyce wygląda jak do Cb dojdzie. Fotki obowiązkowe Edit. Sprawdziłem ten link bezpośrednio czyli wyszukałem ten spitfire na Hobby king i tam też nie działa jak chce sie wejśc w "opis" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 cyrax_ojz, Link nie działa. A na zdjęciu ten Spitfiajer wydaje się całkiem fajny zobaczymy jak to w praktyce wygląda jak do Cb dojdzie. Fotki obowiązkowe Edit. Sprawdziłem ten link bezpośrednio czyli wyszukałem ten spitfire na Hobby king i tam też nie działa jak chce sie wejśc w "opis" link działa tylko po zalogowaniu i wcześniej już o tym pisałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
buwi777 Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 cyrax_ojz dobrze prawi - kuba - czytaj ze zrozumieniem :twisted: ps. cyrax - daj swoje imię w stopce - się lepiej pisze - please Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarro Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 No wlasnie dlatego linka nie podałem , faktycznie mam konto w hc na kompie brata i tam jest za 129 dolarow . Jak do ciebie dojdzie daj znać jaki tam jest silnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Cb Co to znaczy Cb? chodzi Ci o radio? Bo jeśli tak to dostaniesz 1 punkt za dyskusję nie związana z tematem. Nie potrzebujemy tu tego typu odzywek żywcem z gg 14 latka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Nie potrzebujemy tu tego typu odzywek żywcem z gg 14 latka.Wypraszam sobie ! Hmm "spitfajer" jak "spitfajer" ale ciekawi mnie jakiej jakości jest elektronika oraz materiał niby jakiś styropian... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 paczka dotarła i jest dość spora Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 dawaj dawaj :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kuba.K Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Nawet go nie otworzyłeś ;( Ja chce fotki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kornelitoo Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Czekam na filmik z oblotu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jary14 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Ale myślę, że na to już założysz nowy temat ?? Bo nijak mi ten model nie pasuje do "Od czego zacząć" xD I tempo, tempo - jestem bardzo ciekawy tego modelu :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=260967#260967 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.