Olecki75 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Nazywam się Olek i jestem z Katowic. Z wykształcenia jestem mgr Biologii. Modelarstwem zajmuje się od zawsze, Zarówno redukcyjnym jak i RC. Moje zainteresowania to głównie lotnictwo (pilot szybowcowy), modelarstwo, zoologia, żeglarstwo, fotografia i strzelectwo. Prowadzę w moim mieście pracownie modelarską, w której powstają modele lotnicze, szkutnicze, poduszkowce, makiety architektoniczne itd. Naszą główną specjalizacją są modele na CO2, lekkie modele elektryczne z depronu oraz poduszkowce. Pozdrawiam Olek
Osa Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witaj. Na początek proszę o zapoznanie się regulaminem, szczególnie tej części dotyczącej avatara.
Olecki75 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Widzę, że bardzo się naraziłem tymi mewkami. Regulamin czytałem i avatar niezwłocznie zmieniłem (mewki nawet 5 minut nie gościły na forum).
Osa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Spoko nie siedzimy 24h/dobę na forum. Witaj.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.