przemomokry Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Przedstawiam moje modele zrobione przed tym jak zachorowałem na modele Rc. PZL P11c Grumman F4F Wildcat Albatros D.III Śmigłowiec Cobra Japoński samolot bombowo-torpedowy KATE Mitsubishi A6M2 "Zero" Fokker E.V. Mam jeszcze PZL P-37 "Łoś" ale czeka w kolejce do sklejenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Dobrze zrobiony karton nigdy nie jest zły Fajne modele. Pokaż ich więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Kate i Wildcat nie najlepsze ale to chyba wina jakości MM ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemomokry Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Motylasty: To są wszystkie jakie mam Został mi tylko jeszcze łoś niesklejony. Teraz przesiadłem sie na RC :wink: ertman_176: Kate to spie.... przyznaje sie bez bicia, ale Wildcat jak dla mnie jest ok. Może to wina zdjęcia. Razem z Albatrosem to 2 modele które najładniej mi wyszły :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Modele ładne kiedyś też bawiłem się w kartonówki, ale nic sie nie ostało :/ za dużo miejsca zajmowały i sie kurzyły a poza tym nie były tak ładne jak wasze, jedno do czego można sie przyczepić to Fokker E.V. ma śmieszny opad skrzydeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.