sak122 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam, niedawno zakupiłem lamę v4 i lata ona znakomicie, ale pojawił się problem chyba z rotacją, bo lama sama się kręci w prawą stronę, pomimo że tą wadę korygowałem trymerem, nie wiem co może być tego przyczyną ( im więcej dodaje gazu, tym szybciej zaczyna się ona obracać) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Sprawdź: Czy nie poluzowała się zębatka od wirnika wewnętrznego. Czy oba wirnik kręcą się z jednakowym oporem. no i jeszcze można podregulować na 4in1, ale to na końcu, raczej się samo nie rozreguluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie tyle zębatka, co końcówka osi węwnętrznej, która przenosi ruch zębatki na oś. Jeśli jest za luźno, niedokręcona, ośka ślizga się wewnątrz zębatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.