Skocz do zawartości

Witajcie

giboniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazywam się Michał pochodzę ze Stalowej Woli. Miasta leżącego w widłach Wisły i Sanu, nieopodal leży przyjemna wioska pod tajemniczą nazwą Turbia. Może ją kojarzycie z zawodów czy innych ekscesów.

Krótki życiorys:

Od dzieciństwa marzyłem o lataniu. Za wczesnego młodu zawiało mnie do Turbi dowiedziałem się tam, że istnieje modelarnia w Stalowej Woli. No to polazłem. Zrobiłem swoją pierwszą jaskółkę ale po jakimś czasie zrezygnowałem z tej pasji. Dlaczego? Tego nie wiedziałem. Lecz w ostatniej rozmowie z mamą wyszła cała prawda. I co? Okazało się, że Panowie Instruktorzy i starsi modelarze wysługiwali się mną i zamiast kleić to sprzątałem za wszystkich i o to cała historyja. No i niedawno naszła mnie ochota na powrót do ukochanej pasji.

Poczytałem troszkę i się zastanawiałem czy robić RWD czy coś kupić. Jednak moja chęć latania wzięła górę nad cierpliwością. Kupiłem Sky Lady II. No i powiem Wam, że godziny spędzone na FMSie nie poszły na marne. Model jest cały po kilku lotach.

Teraz się zabieram za budowę RWD 5 by Skazoo. Jest troszkę wolnego(sesja prawie zdana, dziewczyna wyjechała) więc można się dać pochłonąć urokowi depronu.

Kończę moją powitalną wiadomość i od jutra zabieram się za depronka.

Spróbuję zrobić małą relacje choć nie wiem czy jest sens bo temat wałkowany milion razy, zobaczymy.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

no no:) przyjemne powitanie, wklej na wzor :wink:

Milo powitać 8)

Jest troszkę wolnego(sesja prawie zdana, dziewczyna wyjechała)

:lol::lol:

Opublikowano

Witam! Z naszej modelarnii jeździliśmy na zawody do Turbi.

Na głównej stronie jest jeszcze opis tych zawodów.(link w stopce)

Opublikowano

giboniek

zmieniaj awatar póki nikt nie widzi! :wink:

Zrobione. Szukałem jakiejś stosownej foty ale w końcu doszedłem do wniosku, że nie mam takiej :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.