Piotrek_G Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Przymierzam się do kolejnego zamówienia z HK i potrzebuję małej podpowiedzi. Czy w do tego zbiornika jest dołączony smok? Mam wrażenie, że jest to tylko ciężarek na koniec wężyka. Czy można w HK kupić go osobno, bo nie mogę go namierzyć. Montujcie filtr paliwa pomiędzy zbiornikiem a gaźnikiem?
buwi777 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Przymierzam się do kolejnego zamówienia z HK i potrzebuję małej podpowiedzi. Czy w do tego zbiornika jest dołączony smok? Mam wrażenie, że jest to tylko ciężarek na koniec wężyka. Czy można w HK kupić go osobno, bo nie mogę go namierzyć. Montujcie filtr paliwa pomiędzy zbiornikiem a gaźnikiem? a/ ten ciężarek zazwyczaj to smok b/ filtr jest wskazany choć nieobowiązkowy
Piotrek_G Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 a/ ten ciężarek zazwyczaj to smokTyko czy jest w nim filtr jak w prawdziwym smoku, czy tylko dziura?Pytam, bo w zbiorniku w samochodzie spalinowym, który posiadam, jest filterek wstępny w postaci mosiężnej siatki. Pewnie dlatego, że w off-roadzie jest duże prawdopodobieństwo nasypania piachu podczas tankowania.
buwi777 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Tyko czy jest w nim filtr jak w prawdziwym smoku, czy tylko dziura? Za 1,5 $ ????
marcin133 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Tyko czy jest w nim filtr jak w prawdziwym smoku, czy tylko dziura? Dziurka... i takowa tylko ma być - zbiornik dla silników żarowych. Filtr opcjonalnie można montować na wężu zasilającym gaźnik.
Piotrek_G Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 I wszystko jasne. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.