Eski Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam Serdecznie wszystkich Forumowiczów. Zwą mnie Mirek :-) czy też Eski jak kto woli. Z modelarstwem mogę powiedzieć ze mam do czynienia około tygodnia ;-) Wszystko zawdzięczam Koledze z Forum Pawłowi Ertmińskiemu to dzięki niemu zakupiłem odpowiedni zestaw i tak oto zaczynam pierwsze Loty tudzież kraksy :-) Was wszystkich serdecznie witam i mam nadzieje, że będzie wiele okazji do wymienienia się doświadczeniami ;-) Zapoznałem się z regulaminem i oczywiście go akceptuję Eski.
DarekRG Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Powitać Życzę powodzenia i niestygnącego zapału w zdobywaniu wiedzy oraz szlifowaniu umiejętności Pozdrawiam!
ertman_176 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 No to teraz do czytania i pisania tylko pozostaje zaprosić :wink:
buwi777 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 No to teraz do czytania i pisania tylko pozostaje zaprosić :wink: Ze szczególnym naciskiem na słowo czytania - witamy
Eski Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Wyedytowalem pierwszy post. Prosze o dopisanie mnie do listy urzytkownikow.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.