karolciu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 chciałem zapytać bo macie większe doświadczenia z klejem. Jak maskujecie miejca sklejenia plastików? Uszkodziłem obudowę mojego lapka i po sklejeniu został mi ślad, pewnie podczas różnych wypadków swoich modeli macie z czymś takim doczynienia. Mam nadzieję że nie zostane skrytykowany i wyrzucony z forum z hukiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 A może oszlifować i pomalowac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 zrób zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Drobny papier ścierny i wypolerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolciu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Można zaszpachlować.. oszlifowć i jakiś lakier.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.