Krzysztof-G2 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam! Chciałbym kupić taki regiel, do modelu toto-0 ale nie znalazłem żadnej opinii o nim więc nie wiem czy warto takie coś kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jaki silnik do tego ? Bo kolejny raz wywalę temat w kosmos a tobie dam krawat... nikt tu nie jest wrózką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-G2 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Silnika jeszcze nie mam ale pewnie jakiś dzwonek od TP lub cd romek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 utopia, ale raczej Krzysztof-G2, pytał o markę... Jeżeli tak, to nie ma żadnych przeciwwskazań Szału nie będzie, ale do zwykłego bzyczka wystarczy Pewnie coś na miarę SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Co ma marka do tego Jak bubel to padnie wszystko Mamy dać gwarancję niezawodności ? nie rozumiem pytania -regiel dobiera się do prądu napięcia oraz kV silnika Do tych trzech parametrów !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja wiem jak się dobiera regiel... Jest to nowa firma na naszym rynku, więc ja tak odebrałem to pytanie... zwłaszcza, że właśnie kolega nie podał jaki ma silnik. Może niech Krzysztof-G2, sprecyzuje pytanie, bo zaraz się OT rozwinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-G2 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Po pierwsze to miałby być zestaw na rozpoczęcie przygody z modelarstwem wiec powinien być w marę uniwersalny, tak mi się wydaje :? Chce go zastosować do np. RWD 5 by skazoo Po drugie chodziło mi czy ten regiel jest wart swojej ceny bo z tego co widzę to jest bardzo tani. Po trzecie silnika jeszcze nie mam wiec kupie taki, ale jest tam jeszcze jeden dzwonek TP, lecz jest chyba za słaby. Po czwarte silnik i regiel będzie prawdopodobnie zasilany na 3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Będzie pasował - silnik nie ma zabójczo wysokiego kV prądowo wytrzyma, napięciowo również . Zbyt mocny silnik na początek też nie jest wskazany bo może sprawiać tylko kłopoty nadmiarem mocy ale akurat ten co wybrałeś powinien wystarczyć do kilku modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Silnik kup takowy, do RWD będzie idealny http://www.emodel.pl/emax-silnik-cf-2822-p-39.html Co do regla się nie wypowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Tak regiel z tym silnikiem będzie współpracował. Choć proponował bym ci dorzucić 20zł i kupić naprzykład taki : http://abc-rc.pl/p/9/527/silnik_c2830;09_kv1300-silniki_elektryczne.html Gdzieś na forum była o nim recenzja i jest to dobry silnik jak za swoją cenę i posłuży ci napewno dłużej i lepiej niz ten dzwonek z TP .Sam miałem zamawiać taki zestaw ale koledzy z forum powiedzieli mi żeby lepiej zainwestowac pare zł więcej i mieć coś lepszego niż wydać na taki dzwonek który nie jest zbyt dobry. I po przemyśleniu stwierdiłem że będe zamawiał z HK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.