kylorc Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Proszę doradźcie, które ułożenie zbiornika będzie najlepsze w przypadku mojej Wilgi. 1. 2. No i oglądając mój zbiornik, zauważyłem 3 zielone gródki nie wiem czego? W zbiorniku. Powiedźcie co to takiego, jak się tego pozbyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 zbiornik postraj się dać tak aby wyjście zasilające silnik w paliwo było na wysokości rozpylacza. Co do zielonych grudek to chyba zaschłe paliwo, u mnie też czasami jest coś ziolone na dnie zbiorniczka. Rozkręć zbiornik i wywal dziadostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jak postawisz model poziomo (tylne kółko w powietrzu ) to wyjdzie , że masz zbiornik tyłem wyżej niż przód Wywal tą półkę i zrób sobie mocowanie zbiornika równolegle do osi silnika. Ta półka jest na pakiety do silników elektrycznych. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.