GIVEMEMORE100 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam, mam taki problem nowy 3S turnigy 1300 25-35C pobawiłem się trochę i spadło napięcie tak że ładowarka Accucell 6 wykrywa 2 cele a ja mam nastwaione prawidłowo 3 i nie mogę ładowac zgodnie z instrukcją. Co zrobic w tej sytuacji?? Proszę pomóżcie. silnik to e max 2822 reg tez emax 18 i jekim cudem tak się rozładowały? powinien się wcześniej rozłączyć przecież.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 To mozę podładować go najpierw jako 2s a potem podłączyć i może wykryje jako rozładowany 3s. A regiel powinieneś zaprogramowac bo wygląda mi że masz go ustawionego na 2s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 A jakie masz napięcie w tym akumulatorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIVEMEMORE100 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Sytuacja opanowana. po jakims czasie widocznie napięcie wzrosło i wykryła jako 3s napięcie było coś ok 8v dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 jak jest taka sytuacja podłączaja jako nimh i obserwuj napięcie pakietu na ładowarce. jak osiągnie 9V to zapodaj ponownie lipol 3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.