Krzysztof-G2 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam! Co myślicie o tej aparaturze? Nie jest za stara?
JacekR Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Stara to może być kobieta albo wino.Aparatura musi być dostosowana do twoich potrzeb,których nie określiłeś.Ogólnie radio jest bardzo dobre i ma proste menu.Jeżeli nie masz zamiaru uprawiać ekstremalnego Heli to daje radę i wszystko jest kwestią dobrej ceny.Ja mam już 6 lat tą apkę i w samolotach nie narzekam.Do Heli używam Spektruma.Siema
Marek_Spy Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 jezeli nie masz szajby na nowosci to bym Ci radził poszukac FC 18 plus lub model FC 28 , Miałem i oprogramowanie jest wystarczajace do wszystkiego . Jedynie jak kupisz uzywany nadajnik to zalecał bym sprawdzenie tory w.cz w serwisie , jeszcze można posprawdzac potencjometry dragów.
Krzysztof-G2 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 według mnie na początek powinna starczyć. A po ile stoją nadajniki fc-16?
ertman_176 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 A ja bym kupił ten nadajnik i upakował assana moduł :wink:
Krzysztof-G2 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 ertman_176, to już w przyszłości :mrgreen:
Marek_Spy Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 według mnie na początek powinna starczyć. A po ile stoją nadajniki fc-16?nie kieruj sie przy wyborze aparatury ze na razie wystarczy . Ja tak zrobiłem i jak sie okzalo zmieniałem juz 4 aparatury , Teraz mam Futabe 9 ZAP i juz chyba przy niej juz zostane bo odpowiada mi jej program i tzw. chwyt , czyli to co pod paluchami czuje . A ceny sa naprawde rozne . Możesz zmienic na modne obecnie 2,4G ja latam na 35 pcm i odpukac zero problemów .
Krzysztof-G2 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Wiem że lepiej kupić od razu coś lepszego tylko, że ja mam ograniczone środki, a ta aparatura wydaję się być dobra. A czy można ją rozbudować o nowe kanały?
Marek_Spy Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 nie , zreszta praktycznie zawsze mi wystarczalo kanalow wazne sa mixery itp.
Krzysztof-G2 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 to po co jest tyle miejsc na przełączniki?
radek872 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie zastanawiaj się, to stare ale jare radio tak jak Mercedes C klasa i starsze beczki w których przekrecił sie 3 razy licznik i dalej sa sprawne.Ten nadajnik przeżyje wszystkie nowe Hiteki i inne wynalazki, jest tak solidnie wykonany, że można nim zabić robic co jakis czas przeglądy i latać, latać latać...
Marek_Spy Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 bo to uniwersalna obudowa .Tej aparatury nie mialem mialem FC18 plus . Mozliwe ze ja mozna rozbudowywac . A kolega ma racje to mercedes klasy C
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.