Skocz do zawartości

Futaba FC-16

Krzysztof-G2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stara to może być kobieta albo wino.Aparatura musi być dostosowana do twoich potrzeb,których nie określiłeś.Ogólnie radio jest bardzo dobre i ma proste menu.Jeżeli nie masz zamiaru uprawiać ekstremalnego Heli to daje radę i wszystko jest kwestią dobrej ceny.Ja mam już 6 lat tą apkę i w samolotach nie narzekam.Do Heli używam Spektruma.Siema

Opublikowano

jezeli nie masz szajby na nowosci to bym Ci radził poszukac FC 18 plus lub model FC 28 , Miałem i oprogramowanie jest wystarczajace do wszystkiego . Jedynie jak kupisz uzywany nadajnik to zalecał bym sprawdzenie tory w.cz w serwisie , jeszcze można posprawdzac potencjometry dragów.

Opublikowano

według mnie na początek powinna starczyć. A po ile stoją nadajniki fc-16?

nie kieruj sie przy wyborze aparatury ze na razie wystarczy . Ja tak zrobiłem i jak sie okzalo zmieniałem juz 4 aparatury , Teraz mam Futabe 9 ZAP i juz chyba przy niej juz zostane bo odpowiada mi jej program i tzw. chwyt , czyli to co pod paluchami czuje :D . A ceny sa naprawde rozne . Możesz zmienic na modne obecnie 2,4G ja latam na 35 pcm i odpukac zero problemów .
Opublikowano

Nie zastanawiaj się, to stare ale jare radio tak jak Mercedes C klasa i starsze beczki w których przekrecił sie 3 razy licznik i dalej sa sprawne.Ten nadajnik przeżyje wszystkie nowe Hiteki i inne wynalazki, jest tak solidnie wykonany, że można nim zabić :D robic co jakis czas przeglądy i latać, latać latać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.