Jedrula Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Sprawa jak w tema cie ciekaw jestem czy da się zdalnie regulować obroty w Coxie 0.8. Myślałem żeby do iglicy zamocować serwo 180 lub 360 stopni tylko nie wiem jak to zrobić i czy pomysł zdał by egzamin :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 http://www.larsd.republika.pl/cox.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 w internecie jest jak zrobic gaźnik do coxa ----> google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Wiem znam tą stronę tylko nie mam pod ręka kogoś kto mógłby zrobić taki gaźnik. , a może jest ktoś na forum kto może wykonać takie cudo, PS. Szukam 3 (może być więcej) osób które chciały by zamówić części do wicherka 10 cięte laserem proszę pisać na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.