Norman Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witajcie koledzy ,potrzebuje pomocy z przerobieniem zdjęcia na pomnik . Mam zdjęcie mojego dziadka ale w tle stoi jeszcze inna osoba która trzeba było by wyciąć oraz jest ubrany w koszule i sweter ( czy można by nałożyć na to jakoś kołnierz garnituru ? Jeśli jest jakaś osoba która posiada jakiś program w który można by było coś takiego zrobić i dla której praca w programie graficznym nie będzie problemem , bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 corel photo point , photoshop te programy to zrobia , Na dzien dzisiejszy nie dysponuje zadnym z nich :cry: Jak Ci zalezy na czasie to w studio reklamy Ci to zrobia od reki Pozdrawiam Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek04 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Wrzuć to zdjęcie zobaczymy co się da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloonik Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 wrzuć fotkę posiadam corela oraz photoshopa postaram się pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Niema wrzuć - panowie to zbyt poważna sprawa by rysować sobie wąsy w paint-cie .. jeśli ktoś chce pomóc to proszę się kontaktować poprzez PW Prosił bym o choćby minimum powagi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Wyślij do mnie. Fotografia cyfrowa to mój zawód. ( http://prystrom.republika.pl/ ). Zrobię Ci to. Szczegóły podasz na emaila. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.