Gość Kuba.K Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam! Mam pytanie. Razem z kolegą zamawiamy części z HK (dzięki uprzejmości kolegi Grzechu). Kolega ma nadajnik Hitec Neon 35mHz (3 kanały), chciałby kupić taki odbiornik : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6498 . Ale.. właśnie tu jest problem, wyczytałem na stronie abc-rc że odbiornik Corony (troche inny) źle współpracuje z nadajnikami Hitec'a . Czy będzie też sie tak działo w tym przypadku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Jeśli nadajnik jest sprawny, musi pracować. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 bubu2, Nadajnik jest sprawny. Ale skoro piszę że sa problemy ze współpraca z nadajnikami Hitec'a więc cos w tym musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 I jak z zasięgiem czy naprawdę osiąga on 1.5km (wystarczy 1km) czy ty wiesz co piszesz ? odleciałem 2 m modelem na 800 metrów tam stał drugi pilot z nadajnikiem na tej samej częstotliwości -dla bezpieczeństwa na takim dystansie model był kropką ! nie wiesz ani w jakiej pozycji leci ani dokąd ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Tak to może było głupie pytanie.. :oops: chciałem się tylko upewnić żeby np. po 100m nie stracił zasięgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 I jak z zasięgiem czy naprawdę osiąga on 1.5km (wystarczy 1km) czy ty wiesz co piszesz ? odleciałem 2 m modelem na 800 metrów tam stał drugi pilot z nadajnikiem na tej samej częstotliwości -dla bezpieczeństwa na takim dystansie model był kropką ! nie wiesz ani w jakiej pozycji leci ani dokąd ! Utopia - popatrz na wiek piszącego - w tym wieku miałem 1200 m do szkoły a było to jakbym codziennie robił 10 km. Jak widzisz "malutki" modelik to "na pewno" jest powyżej kilometra - nigdy nie było takowych dyskusji u Ciebie na lotnisku :crazy: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 masz rację Jak kiedyś któryś z Nich dorobi się wariometru - to się zdziwi: - kurczę - na pewno jest zepsuty - toż model ledwo widać a wario pokazuje/mówi że tylko 400 m :devil: :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Jakoś mam słabą wyobraźnie na odległość Skończmy to OT 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.